O centru

Nikada nije kasno krenuti putevima mudrosti i znanja. Jedino ograničenje vašem dostignuću je vaša sposobnost da znate i odredite što točno želite.
Mi znamo kako. Potražite nas

Dobrodošli u FocusIN – holistički centar zdravlja i primjenjenih znanja!

FocusIN – Centar za holistički stil života, je privatna tvrtka za coaching, mentorstvo i specijalizirane edukacije na području zdravlja, upravljanja ljudskim potencijalima, osobnom i organizacijskom razvoju, lideršipu. Centar je posvećen primjeni dokazano djelotvornih tehnika i metoda koja pomažu klijentima prvenstveno u domeni njihova psihofizička zdravlja i razvoja umnih resursa.

Koristimo čitav niz provjereno i dokazano uspješnih tehnika i metoda u radu s klijentima koji ne znaju kako se nositi s nekim izazovom ili naprosto žele transformirati svoj život te unaprijedili svoje psihofizičko zdravlje ili vještine koje im nedostaju.

FocusIN Centar nastao je kao ideja da nam je svima potrebno zapravo malo kako bi se riješili ograničavajućih uvjerenja, pomaknuli granice i započeli s promjenama – da im je potreban iskreni razgovor u kojem neće glumiti ni maskirati svoje emocije nego biti to što jesu. I tako je ideja postala cilj koji je sazrijevao, cilj je postao plan, a plan je postao realnost.

FocusIN Centar nudi svojim klijentima široku lepezu usluga – od zdravstvenog coachinga do razvoja ljudskih potencijala osobnog rasta i razvoja i kreiranja vaše najbolje verzije sebe.
Cilj nam je koristeći tu široku paletu usluga podržati i usmjeravati promjene klijenta u željenom pravcu.

Objedinjujući znanja managementa, psihologije, filozofije, sociologije i općih principa funkcionalne medicine, alati kojim se koristimo predstavlja jedinstvenu metodu pomoći mentalno zdravim pojedincima u procesu unapređivanja i razvijanja ličnosti.

I coaching kao i mentorstvo koje kombiniramo ili nadopunjavamo stručnim edukacijama, može biti usmjeren na različite sfere života, kao što su na primer:

 • Zdravlje i briga o sebi
 • Upravljanje: emocijama, stresom, vremenom, konfliktima, financijama
 • Razvijanje socijalnih, komunikacijskih i ostalih tzv. mekih vještina
 • Uspjeh u nekom području kojim se bavite
 • Razvoj kreativnih potencijala
 • Motivacija, koncentracija i učenje

Dobrodošli ste na individualne konzultacije i tretmane, koji su posebno skrojeni prema vašim potrebama i ishodima koje želite postići. Primjenjujemo znanja, vještine, tehnike i metode iz raznih područja a promjene su brzo vidljive. Certificirani smo prema najvišim europskim i međunarodnim standardima.

Tehnike

Tehnike su utemeljene na principima humanističke i pozitivne psihologije; Neuro-lingvističkog programiranja i terapije; Wingwawe metode coachinga; Autogenim treningom; Energetskom medicinom i psihologijom; Mentalnim i tehnikama za unapređenje i rad na vještinama verbalne i neverbalne komunikacije koje se reflektiraju:

 • u svakodnevnim međuljudskim odnosima
 • pomoći za rješavanje stresnih i konflikt situacija
 • prevenciji stresa
 • učinkovitom upravljanju emocijama
 • unapređenju emocionalne inteligencije
 • lakšem i bržem učenju, motivaciji, samo-motivaciji, tehnikama pozitivnog razmišljanja, učinkovitom upravljanju emocijama, promjenama,vremenom, sastancima, ciljevima, itd.

Kako bi došli do naših slobodnih odabira nužno je prije svega osloboditi um svih ograničavajućih uvjerenja i očekivanja. Svi su ti ”programi” u obliku naših iskustava pohranjena na ljudskom podsvjesnom nivou što uvelike utječe na naš doživljaj sebe i naše slike svijeta – na naše razmišljanje, navike koje smo usvajali, ponašanja i na kraju rezultate koje ostvarujemo ili ne ostvarujemo.

Ako vam se ne sviđa vaša slika svijeta i rezultati koje ostvarujemo, promijenite ih! Svaku promjenu koju želimo napraviti kako bi ostala trajna, radi se na razini uzroka a ne posljedice.

error: Content is protected !!