O meni

Ja sam Mirella Rašić, osnivačica FocusIN centra – zdravlja, osobnog i duhovnog rasta i razvoja ljudskih potencijala. Licencirani sam holistički terapeut za iscjeliteljsku djelatnost koja uključuje primjenu iscjeliteljsko-terapeutske metode energetske medicine. Imam 27 godina profesionalnog iskustva, od kojih sam uložila 20 godina u formalno i 10 u neformalno stručno obrazovanje i edukacije na području osobnog razvoja i ljudskih potencijala, zdravlja, i integrativne medicine. Investirala sam doista ne samo jako puno novca na svoju neformalnu edukaciju u zemlji i inozemstvu za posao kojim se bavim, nego i vremena i energije na čitav proces koji još uvijek traje. Rezultati uloženih resursa su vidljivi jer radim posao koji me ispunjava pomažući drugima a meni je to puno važnije od profita.

Nakon dvadesetogodišnja iskustva rada u europskim institucijama, odlučila sam okrenuti novu stranicu u svom profesionalnom životu i iskoristiti svoja znanja i vještine pomažući drugima kao zdravstveni coach i mentor. Radila sam kao stručnjakinja na području komunikacija i medija,politike i gospodarstva, analitike, ljudskim resursima, te vodila i upravljala brojnim projektima koje je financirala EU.

Tijekom svoje višegodišnje karijere kontinuirano sam se usavršavala u području zdravlja, pretkliničke i kliničke medicine, psihologije i psihijatrije za terapeute i iscjelitelje, bioenergije i radiestezije, neurolingvističkog programiranja, autogenog treninga, energetske medicine i energetske psihologije, te različitih tehnika i metoda s područja coachinga također na području zdravlja o osobnog razvoja ljudskih potencijala. Diplomirala sam političke znanosti na sveučilištu u Zagrebu i stekla titulu magistrice znanosti. Tjekom svoje dugogodišnje karijere kontinuirano sam se usavršavala u području osobnog razvoja – Neurolingvističkog programiranja, raznih tehnika s područja coachinga, humanističke psihologije, psihoterapeutskih pravaca kao što su Geštalt, Transakcijska analiza, KBT, Autogenog treninga, Reikija, Energetske medicine i Energetske psihologije.

U svom radu kombiniram vrijedna poslovna znanja na području komunikacija, ljudskih resursa, analitike i medija koje sam stekla tijekom svoje duge profesionalne karijere sa primjenjenim znanjima, vještinama i tehnikama s područja zdravlja i osobnog razvoja. Certificirana sam prema najvišim europskim i međunarodnim standardima. Svoje iskustvo, znanja, vještine i strast prema svome poslu pomažući drugima dijelim sa svim onima koji žele raditi na sebi, unaprijediti svoja znanja i vještine kako bi ostvarili svoj puni potencijal živeći sretan i ispunjen život sa svrhom.

Veselim se suradnji. Budite dobro i zdravo.

Moja životna krilatica

Upoznaj samoga sebe i budi ono što jesi! Živi na postulatima istinske slobode da budeš, čuješ, kažeš, osjetiš i tražiš sve ono što iskreno želiš za sebe.

Što me motivira?

Što me motivira?

Da budem i djelujem kao podrška, inspiracija, i motivacija drugima na njihovu putu pozitivne transformacije, osobna rasta i razvoja

Vrijednosti u koje vjerujem

Što mi je bitno?

Mudrost, integritet i etičnost, poštovanje, vjera, duhovnost, samosvijest, autentičnost, doprinos zajednici, učenje, znanje, profesionalizam

I što još?

Angažirana sam kao volonter u Hrvatskom Crvenom križu i pišem kao politički analitičar i stručnjakinja na temu europskih politika. Obožavam pisati sve što je na temu osobna rasta i razvoja, važnosti obrazovanja, primjeni znanja, korištenju naših umnih resursa i naravno medicine i zdravlja. I dalje učim i usavršavam se na području funkcionalne i energetske medicine, primijenjene i humanističke psihologije, neuroznanosti. Slobodno vrijeme najradije provodim u krugu obitelji, druženju s prirodom, čitanju i kuhanju vegetarijanskih specijaliteta jer se držim ekološki visoko osviještenom osobom. Smatram se sretnom, blagoslovljenom i uspješnom osobom koja i dalje uči i živi da bi kreirala i prenosila sva stečena znanja i vještine s puno ljubavi sa svim onima koji žele podići svoj aktualni život na puno veću razinu od dosadašnje.

”Ja radim svoje stvari, a ti da radiš svoje. Nisam na ovom svijetu da ispunim tvoja očekivanja, niti ti da ispuniš moja. Ti si ti, a ja sam ja, i ako se kojim slučajem sretnemo, to je prekrasno.
Ako ne, tu se ništa ne može. ”
– Fritz Perls

error: Content is protected !!