Što možete pronaći na YouTube video kanalu?

Na ovom kanalu pronaći ćete sve što treba da znate o vašem zdravlju, uspjehu, blagostanju, sretnom i ispunjenom životu sa svrhom.
Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) definirala je zdravlje kao stanje potpunog fizičkog, duševnog i socijalnog blagostanja a ne samo odsutnost bolesti ili iznemoglosti.

Upravo me spoznaja da ljudi uopće ne razumiju što je zdravlje potakla da otvorim ovaj kanal i podijelim s vama sve ono što mislim da vama ili vašoj djeci doista može koristiti u životu i što bi bilo lijepo da znate a tiče se zdravlja, uspjeha, blagostanja, sretna i ispunjena životu sa svrhom, koliko god to danas zvučalo nemoguće.

 

Ključ pozitivnih promjena je u prihvaćanju i poštovanju samoga sebe, a zapamtite da je stanje vaše duše jedino odgovorno za bilo kakav disbalans ili bolest u vašem tijelu. Sigurno da bez zdravlja nema ni sreće jer onaj koga nešto kronično boli jednostavno se ne može posvetiti duhovnom životu a istina je da jedino iz duhovnog života – stanja u kojem su vaš um, tijelo i duša u balansu, proizlazi i stanje sreća, zdravlja, blagostanja, uspjeha. Zato je jako bitno da se upoznate sa prirodnim zakonima vaša duhovna zdravlja. O svemu tome a i više moći ćete se pobliže upoznati na ovom kanalu.

 

Glavne teme su:

ZDRAVLJE

Ne postoje neizlječive bolesti, nego samo neizlječivi ljudi. Fokus nam je na otklanjanju tegoba ili štete tj uzroku a ne posljedici. Posljedica je samo produkt nekog tjelesnog, psihičkog ili duševnog disbalansa u vašem tijelu, glavi i duši.

RAZNI IZAZOVI

U životu s kojima se svi suočavamo a ne znate izaći na kraj s njima što rezultira disbalansima kao što su fobije, strah, nedostatak samopoštovanja i samopouzdanja, deficiti socijalnih vještina, problemima s koncentracijom učenjem, tinejdžerski i mladalački izazovi ili pak oni na poslu, u ponašanju, konfliktima, nošenju s emocijama i s drugim ljudima, uspjeha, blagostanja, stanja mira i spokoja u duši, itd.

Imate dvije moguće opcije: Ostaviti sebe u stanju nekog disbalansa tj stanju kronične frustracije i nezadovoljstva koja neizbježno rezultira nekom bolešću. Ili da preuzmete odgovornost i inicijativu kako bi se pokrenuli i promijenili sve ono što vas smeta ili vas muči, što vam se ne sviđa i negativno utječe na vaše cjelokupno zdravlje i kvalitetu života.

Ako ste odabrali ovu drugu opciju i jedino dugoročno isplativu, na dobrom ste putu.
Hvala što nas pratite. Pišite nam koje su to teme koje bi željeli da obradimo u video zapisima i na blogu.
Svako dobro