Na kojoj ste frekvenciji – Zdravlja ili Bolesti?

”U zdravom tjelu je zdrav i duh”. Svi znamo za tu poslovicu ali malo i nimalo ne razmišljamo o njezinom pravom značenju. Svi se natječu tko će biti ljepši? Izvana i drugima jer su nam vrijednosni sustavi totalno poremećeni. Dok je osnovno pravilo ljepote da je ne samo naša vanjština nego poglavito naše zdravlje lijepo i da bi time trebali težiti. Kako ostati ‘normalan’ i lijep, pardon zdrav u današnjem užurbanom i sve više i više virtualnom preživljavanju uz svu količinu stresa koja nas ‘melje’ svakodnevno? Za mene je ovo pitanje stvar ljepote.

Moramo se vratiti malo unazad – u znanost, tj. fiziku. Moderna fizika poglavito zahvaljujući Einsteinu mogli bi reći ide ruku pod ruku starim duhovnim učenjima Dalekog istoka onoga trenutka kada je priznala da je sve energija. Atomi tj. odnosno njihovi djelovi čvrste materije, kao i drugih agregatnih stanja vibriraju sa određenom frekvencijom.To je razlog zašto smo svi mi kao i sve ostalo što postoji u Univerzumu, zapravo stajaći valovi osilirajuće energije. Frekvencija vibracije energije tj. broj oscilacija u sekundi izražena je u Hz. Taj vibracijski val koji nastaje negdje u izvoru i prenosi svoju energiju objektima kroz koje prolazi. Kakve to ima veze s ljudima? Ima, itekako jer sretna i radosna osoba čim zakorači u neku prostoriju, momentalno pozitivno utječe na sve prisutne.

I sama sam se osvjedočila u mogućnost mjerenja svoje frekvencije vibracije, tj. činjenice kojom sam ostala zapanjena da se može izmjeriti frekvencija vibracije ljudskog organizma što je od iznimna značaja jer nam može puno toga reći o našem sveukupnom psiho-fizičkom stanju. Najjednostavniji primjer da si dočarate taj ‘mjerač’ može se na neki način usporediti i s običnm EKG koji bilježi električnu energiju koja dolazi iz ljudskog srca i pokazuje da li ono radi pravilno. To vam je također jedan od najjednostavnijih oblika tzv vibracijske analize.

Dr. David R. Hawking je godinama proučavao kineziološke kalibracije, tvrdeći da naše mentalno stanje ima iznimno velik utjecaj na stanje naša fizička tijela. Stoga je ustanovio ljestvicu energije ljudske svjesnosti na kojoj su povezane emocije sa frekvencijama. Svako stanje, ponašanje ili emocija na frekvenciji nižoj od 200 Hz slabi tijelo, a od 200 do 1000 Hz ga ojačava. Također je utvrdio da najnižu frekvenciju vibracije ima osjećaj krivnje i srama.

Frekvencija postepeno raste u nizu emocija: krivica, apatija, tuga, strah-nervoza, želja, bijes, mržnja. Na vrhu skale nalazi se prosvjetljenje. Jasno je da je cilj rada na sebi dostizanje što više frekvencije vibracije, kako bi se dostiglo i održalo dobro zdravstveno stanje. Negativne emocije i ograničavajući misaone sheme stoga imaju poražavajući utjcaj na naše psiho-fizičko zdravlje, ali također i utiču na ishod naših stremljenja ka određenim ciljevima i u naš život privlače određenu vrstu doživljaja-dešavanja.

Svatko od nas može bez problema da radi ili sam ili uz pomoć na podizanju frekvencije vibracije mijenjajući svoje emocionalno stanje koja u konačnici može da promjeni i čitav vaš život.
Nasuprot Hawkisonoj ljestvici nivoa duhovne i emocionalne svjesnosti, drugi je pak znanstvenik Dr Jung razvio električni instrument kojim se mogu mjeriti frekvencije vibracije stanica tijela. Jung je naime vršio mjerenja na pacijentima od raznih bolesti, i utvrdio da je opseg zdrave frekvencije ljudskog tijela 62-68 Hz. U ovom opsegu i iznad njega, nijedna osoba nije bolovala ni od kakve bolesti. Na frekvenciji 58 Hz već je moguć razvoj prehlade; gripa ispod 57 Hz, kandida je ispod 55 Hz, a ispod 42 Hz karcinomi .

Zaključno, rad na sebi te posvećenost sebi u smislu osobna i duhovna rasta za svakog čovjeka nužno je radi dizanja frekvencije, i naša blagostanja u smislu zdrava duha tj. tjela. To nije ništa novo jer su te činjenice priznate i od strane znanosti. .baš kao i energetski tretmani koji podiže vibraciju ćelija, a time i tijela za 10 Hz, i ovo su već naučne činjenice.

Kako si pomoći ?

Hvala Bogu danas imamo pregršt raspoloživih i svima dostupnih resursa kojima možemo poboljšati naše energetsko polje koristeći brojne tehnike meditacija, reikija, masaža, aromaterapija, itd.itd. Sve one dižu naše vibracije . Za početak OK je boravak u prirodi, na moru, u šumi, uz rijeke ili jezero . Udaljavanje od prirode u svakom pogledu (život ispred ekrana, industrijska hrana, nedovoljno rada i kretanja, zagađen zrak, drugim riječima odsustvo naše prirodne fizičke veze sa Zemljom ima poguban uticaj na naše zdravlje.Svako od nas zna što mu najviše paše tj. u trenutku kada postavimo svjesnu namjeru da nešto i ostvarimo, i ‘otvorimo se’ i naš će život krenuti u pravom smjeru jer vas uvjeravam da sve ono što mislimo da želimo nije uvjek ono što nam i treba. Budite otvoreni i iskreni prema sebi i životu za primanje energije koja je u vama i čeka da ju prihvatite.

Na kojoj ste Vi frekvenciji vibracije?