Niste kompatibilni

Ne očajavajte ako vas je napustio vaš sada već vaš bivši ili bivša. Biti ostavljen od osobe do koje vam je stalo, vas nikako ne bi trebalo dovesti u stanje očaja, tjeskobe, anskioznosti, nesanice, i sl. Radi se o čistom prirodnom zakonu. Ako vas netko ne prihvaća takvim kakvi jeste, sa svim vašim vrlinama i nedostatcima, to je jednostavno znak da niste kompatibilni, dakle niste jedno za drugo.

Što nije ljubav?

Kada vas taj netko -komu je kao jako stalo do vas, počne zahtjevati da se stalno prilagođavate njemu/njoj, već na početku veze pokušava vas mijenjati, drugim riječima, tražiti da se odreknete sebe, bježite što dalje od takve osobe, jer to svakako nema veze s ljubavlju. Prava ljubav predstavlja odnos i vezu utemeljenoj na međusobnom prihvaćanju i uvažavanju i u kojoj vlada apsolutna iskrenost i povjerenje.

Kako da znam tko je prava osoba za mene?

Kako možete prepoznati s kim ste kompatibilni? Po tome da li te tvoja druga polovica prihvaća sa svim vrlinama i nedostatcima, da li vas podržava na dobrom putu i promiče zdrave vrijednosti i zdrav stil života, da vas podržava u svemu i ne pokušava vas mijenjati. Drugim riječima, netko tko te čini boljom osobom , od koje svaki dan nešto učite i zajedno rastete.

Ostanite i jedno i drugo svoji i autentični

U svakom slučaju, to nikako ne podrazumijeva da se vi trudite da budete kao ona ili on kako biste joj/mu se više svidjeli. Ne. Baš suprotno. To podrazumijeva da svatko od vas ostane takav kakav jeste. Da ostane autentičan i svoj i s druge strane da zajedno rastete i razvijate se na osobnom i duhovnom planu kroz međusobno razumijevanje, podršku, zajedništvo i ljubav.

Mirella rasicAuthor posts

Avatar for mirella rasic

Mirella Rasic Paolini, Holistički terapeut