Preokrenite izazove u priliku za rast i napredak

Prolazimo kroz prijelomna vremena koja će nesumnjivo ostaviti dubok trag u našoj budućnosti. Koliko dubok ovisi o svakom pojedincu. Naš stil života, dakle sve naše usvojene životne navike, način na koji jedemo, spavamo, vježbamo ili se nosimo sa stresom, duboko utječe na naše fizičko i mentalno blagostanje. S druge strane, naše misli, osjećaji i uvjerenja duboko utječu na naše ponašanje i rezultate koje (ne)postižemo.  Jedno bez drugoga (um bez tijela i obrnuto) ne funkcionira, jer su oni jedna cjelina. Bez rada i promjena na oba plana – fizičkom, mentalnom ali i duhovnom, nisu moguće trajne promjene u načinu života.

To je jedan od razloga zašto bi trebali razmisliti o suradnji sa zdravstvenim trenerom. Osobom koja vam može pomoći da se pokrenete, povezujući vas sa svojim autentičnijim jastvom i motivacijama, pomažući vam u postavljanju dobro oblikovanih ishoda i strategija. Podržavajući vas kroz čitav proces.

Izazovi na kojima radimo

Zdravstveni trener je osoba koja će vam pomoći da:

  • pronađete svoju motivaciju i ponovo povežete s njom. Jedino vas motivacija tjera naprijed. Bez nje nema ni akcije a ni promjena o kojima sanjate. 
  • izbjegnete najčešće zamke u postavljanju ciljeva i uspostavite realne ciljeve usklađene s vašim vrijednostima.
  • izbalansirate vaš trenutni režim prehrane, pomažući vam da poboljšate metabolizam i opće zdravlje, povećavajući razinu energije ukusnom prehranom tj. bez gladovanja. 
  • naučite različute tehnike i vještine kako da u svoju svakodnevicu uključite kretanje i vježbanje.
  • dovedete u balans svoju fizičku i mentalnu energiju prema principima holističke medicine. 
  • da se rješite loših navika i uvedete dobre i zdrave.
  • se naučite služiti moćnim alatima za upravljanje stresom.
  • učinkovito i inteligentno upravljate svojim emocijama.
  • naučite živjeti prema holističkim principima. 
  • živite smisleno i svrhovito …..i još puno toga  

Nuspojave procesa rada na sebi

Nuspojave ovog procesa mogu uključivati: gubitak ili korekciju kilograma, više energije i vitalnosti, rast kose i svježiji tonus kože, bolji metabolizam, bolja probava, manje upalnih proces, više fizičke i mentalne kondicije, većeg osjećaja smirenosti, manje živciranja i opterećivanja oko nevažnih stvari, …Ukratko, više smijeha, više životnog zadovoljstva, boljeg zdravlja, smisla i životne svrhe.

Zdravstveni trener je poput vašeg navigatora koji će vas podržati na vašem putovanju prema boljem zdravlju, ispunjenijem i smislenijem životu bez lijekova, dijeleći s vama moćne tehnike i alate za rješavanje dugoročnih promjena životnog stila i osobnog rasta. Ako to doista želite za sebe i svoju obitelj, javite se i rezervirajte 15 minuta besplatnog poziva kako biste doznali je li ova vrsta rada na sebi baš ono što ste tražili.

FocusIN Centar za zdravlje, rast i razvoj ljudskih potencijala 

Tel. +385 99 7815 790  mail: info@focusin-holisticlifestyle.com  ili   info@focusnow.eu

 

Mirella rasicAuthor posts

Avatar for mirella rasic

Mirella Rasic Paolini, Holistički terapeut