Energetske blokade – tihe ubojice

Budući da je znanstveno utemeljeno, sve je više onih koji itekako prepoznaju važnost energetskog stanja, iako mnogi i dalje ne razumiju principe zakona vibracije. U svom radu svjedočim da iako se klijent trudi i doista radi na sebi – od pravilne prehrane, fizičkih aktivnosti, pozitivnih misli, kažu da se i dalje osjećaju nekako zablokirao. To ih sprječava da napreduju. Kada im kažem da je vjerojatno posrijedi neka energetska blokada, neki odgovore da su sve to znaju. Kada pojasnim da im ništa ne vrijedi to -što to znaju, ako to uistinu nisu i spoznali u sebi. Dakle samo razumijevanjem nečega a da osoba nastavlja život prema starim ”programima” zapravo ne znači puno. Sve dokle se ne odblokira taj zakrčena energija -očito nekim emocionalnim otpadom, nećete daleko stići na putu neke vaše pozitivne transformacije.

E=MC2

Još je veliki Tesla govorio da je čovjek prije svega energetsko biće, i da je zapravo energija naša jedina stvarnost, i da sve što vidimo ili ne vidimo oko nas da vibrira. Ja i vi vibriramo svako na svojoj vibraciji. Vibrira svaki naš organ i stanica koje imaju svoju frekvenciju. Svaki živi organizam sastoji se od stanica koje proizvode određeno elektromagnetno polje. Stanice međusobno komuniciraju putem vibracija određenih frekvencija.

Kao što je Einstein rekao i dokazao, energija je primarna gradivna supstanca svega oko nas i u nama. Energija postoji i u onom nemanifestiranom svijetu. Drugim riječima, svijetu misli i svijetu emocija. Osnovni zakoni fizike govore o energiji kao neuništivoj supstanci koja može mijenjati jedan oblik u drugi, zatim treći, četvrti. Nadalje, svaka energija ima svoju vibraciju, tj frekvenciju na kojoj vibrira.

Znanstveno je dokazano da su zdravi ljudi oni kod kojih je ovaj komunikacijski tok harmoničan i neometano teče. Čim dođe do nekog disbalansa u tom energetskom polju tako da dolazi do zastoja ili blokiranja protoka energije, nastaju bolesti. Tada naše tijelo i organi rade na izmijenjenim frekvencijama. Mogli bi zaključiti da govorimo da je osoba zdrava samo ako npr uslijed nekog disbalansa ponovo omogućimo toj energiji da ponovo normalno protječe.

Blokatori vaše energije

Što dovodi do zastoja i energetskih blokada? Dovode naše negativne misli ”obojane” raznim nijansama raznih osjećaja – od straha, žalost, mržnje, nezadovoljstva. Upravo su to okidači tj uzročnici različitih bolesti jer postupno dolazi do slabljenja funkcije nekog organa. Na kraju naravno rezultira simptomima bolesti ili promjenama na nekom našem organu. Znači, niti jedna bolest ne nastaje preko noći nego se razvija tijekom procesa nastanka bolesti a završavaju oboljenjem nekog organa tek na kraju, kao posljedica energetskih promjena.

​Naravno da nisu samo stres i neke naše emocije okidači za razvoj bolesti, Tu su i razni drugi uzročnici bolesti uzrokovani biološkim uzročnicima (razni mikroorganizmi), metabolički, ali i fizikalno-kemijski koja oštećuju tkiva pa nastaju razne ozljede. To su npr štetna zračenja, lijekovi, alkohol, teški metali, otrovi, itd.

Pojačajte dobre vibracije i ugasite loše

Podesite vaše vibracije da rade za vas pa i sada u doba ove pandemije jer ako ste na visokoj vibri a to znači da nema energetskih blokada, vrlo su male mogućnosti da se zarazite Covid-19. Drugim riječima, ako i pokupite virus, bit će to jako blaga klinička slika, a možda nećete ni biti svjesni da ste ga uhvatili. Slušala sam predavanje jednog američkog znanstvenika koji tvrdi da virus korone djeluje na super niskoj frekvenciji od samo 5.5 herca. Inače skala prema klasifikaciji fizičara Dr Hawkinsa kreće se od najmanje 20 pa do maksimum 700 – stanje prosvijetljenosti. Najniži osjećaji na toj skali su osjećaji poniženosti, srama, apatije, tuge, žalosti, straha, ljutnje, bijesa, ponosa, itd. Tako da je barem meni više nego logičan zaključak da su za ljude na većim vibracijama, virusi, bakterije i drugi mikroorganizmi, prolazni ”gost” koji brzo kupi svoje kofere i odlazi.

Preuzmite odgovornost za svoj život – živite svijesno

Zato dragi moji, nastojte eliminirati sve osjećaje straha, ljubomore, zavisti, mržnje, pohlepe, patološke privrženosti, bola, osjećaja superiornosti, sumnje. Prikopčajte se i vibrirajte na visokim frekvencijama. Vibrirajte iskrenim optimizmom, ljubavlju prema životu, odgovornošću, osjećajem zahvalnosti, molitvama, čitanjem svete knjige, vježbanjem, provođenjem više vremena u prirodi, zdravom prehranom iz koje ćete smanjiti na najmanju moguću mjeru unos ugljikohidrata i šećera.

Kako ćete vibrirati, hoćete i biti zdravi i lijepi izvana i iznutra, doista ne ovisi ni o našem stožeru, ni premijeru, niti nikome doli vama. Preuzmite odgovornost u svoje ruke – živite odgovorno, moralno, časno, u zahvalnosti.

Živite zdravo i širite pozitivne vibre svuda oko vas. Svaka ta moja, tvoja, njihova pozitivna vibra potrebnija nam je više nego ikada prije.

Hvala vam.  Pišite i dogovorite vaš termin za energetski detox!

Mirella rasicAuthor posts

Avatar for mirella rasic

Mirella Rasic Paolini, Holistički terapeut