San ili java?

Ljeto je. Dok neki znanstvenici i stručnjaci vrijedno rade i pripremaju se za vruću jesen, neki odmaraju uz kraći ili duži predah nakon sveopće histerije i psihoze uzrokovane C19 pandemijom. Ja i dalje ponekad pomislim da je sve ovo što nam se izdešavalo zadnje 2 godine neki san. Da nam je netko još samo prije 10 a kamoli 20 godina rekao što čeka svijet, bilo bi uistinu teško za povjerovati. No, tako je kako jeste.   U svijetlu majmunske bolesti koja je prešla  na čovjeka, imam potrebu s vama podijeliti ovaj post.

Jačanje globalnih sustava u cilju spriječavanja i odgovora na biološke prijetnje velikih posljedica

Pod okriljem američke ‘’think-thank’’ organizacije zvane Inicijativa za nuklearnu opasnost i Minhenske sigurnosne konferencije koja se održava svake godine, iste su organizirale  ‘’vježbu’’ pod nazivom ‘’Jačanje globalnih sustava u cilju spriječavanja i odgovora na biološke prijetnje velikih posljedica. Radi se o širenju smrtonosne, globalne pandemije uzrokovane ‘’neobičnim sojem virusa majmunskih boginja, koja bi bila fatalna za 271 milijuna duša širom svijeta. Evo link https://bit.ly/3tTc6zG

Sudionici ovog projekta tj okruglog stola koji je održan u ožujku 2021., uključio je razne stručnjake (predstavnike najvećih farmakoindustrija, da ih sad ne nabrajam), iz čitavog  svijeta kao i dobrotvore raznih fondacija koji su financirali ovu vježbu. Scenarij ‘’vježbe’’ prikazao je smrtonosnu, globalnu pandemiju koja uključuje neobičan soj virusa majmunskih boginja koji se pojavio u nekoj izmišljenoj državi i naravno,  proširio se diljem svijeta tijekom 18 mjeseci. Sve je počelo kao ‘’napad’’ tj prve slučajeve majmunskih boginja i dalje se rasplamsalo u pandemiju. Uzrok je teroristički napad korištenjem patogena koji je projektiran u labu.  Čim su neki počeli pisati o ovome, glavni se organizator ove vježbe javio i naravno odmah demantirao da oni imaju bilo kakve veze s tim njihovim scenarijom.

Događaj 201

E sad, ništa ne bi bilo čudno da slična operacija (vježba) pod nazivom ‘’Događaj 201’’, u slučaju SarsCoV-2 virusa nije bila izvedena 17 listopada 2019.g. u organizaciji Johns Hopkins centra za zdravstvenu sigurnost, WEFa i fondacije ex bračnog para Gates.

Evo link https://bit.ly/3Oce8mT

Svi oni koji su ušli malo dublje u tematiku pandemije korona viruson, osjećaju nelagodu, prisječajući se te velike simulacije globalne pandemije pod nazivom ‘’Događaj 201’’ u kojemu su ‘’predvidjeli’’ sve ono što nam se izdešavalo zadnje dvije godine i to samo par mjeseci nakon te operacije.  A sve je to dovoljan razlog za ionako već izluđen svijet i ljude da pušu na hladno, podijeli nas i zavadi međusobno još više. Nadam se da će taj zastrašujući scenarij s majmunskim boginjama ostati samo skript jer ako bi se doista ostvarila, ubila bi doista jako puno ljudi.

Crni scenarij buduće pandemije

Da ne duljim – scenarij ove vježbe predvidio je ukupno četiri faze a vi dalje izvodite svoje zaključke. Predlažem da odvojite malo vremena i sami pročitate ovo izvješčće.

Prva  faza počinje ‘’napadom’’ 15/05/22. a prvi slučajevi zaraze par tjedana poslije, točnije 05/06/22.  u nekoj izmišljenoj državi sa ‘’samo’’  4 smrtna slučaja. Ništa oko čega bi se trebali zabrinuti. Narator posebno ističe kao ključne izazove u ovoj fazi to što ne postoji  jedna globalna org. koja bi se pozabavila ‘’međunarodnim sustavom upozorenja’’ (čitaj: SZO kao globalna organizacija koja kontrolira svijetski zdravstveni sustav).

Druga faza je počinje sedam mjeseci poslije, 10/01/2023. i proširuje se u 83 države, s ukupno 1,3 mil. smrtna slučaja. Narator ističe kao ključne teme u ovoj fazi dvije stvari: rezistentnost postojećih cjepiva za ovu bolest i gospodarski problem vezan uz dobro nam poznat  međunarodni lanac opskrbe (čitaj – poskupljenja!)

Treća faza – do 10 svibnja 2023, broj smrtnih slučajeva raste na 27 mil. Kao ključna tema ističe se  problemi vezani uz biosigurnost i terorističke grupe koje stoje iza ovog napada i koje sve orkestriraju iz svojih bioloških labaratorija.

Četvrta faza počinje 1. prosinca 2023.g.  opet nakon sedam mjeseci. Broj zaraza popeo se na 3,2 milijarde ljudi širom svijeta i 271 milijuna smrtnih slučajeva.  Ključne teme u ovoj fazi su međunarodno financiranje pandemije ovakvih razmjera i zapravo sve ono što nam poznati doktor za viruse spominje u svojoj nedavno objavljenoj knjizi.

Biti spremni za najgore što nam dolazi

Što reći? Ništa. Biti spreman i za najgore scenarije jer slučajnosti nema.

STVARNOST –  podsjetnik. Prvi slučaj ove zarazne bolesti pojavio se 7. svibnja 2022. u Ujedinjenom Kraljevstvu. U razdoblju od 13 svibnja do 21 lipnja 2022. virus se proširio na području SAD, Australiji i 9 zemalja EU. Do 17 lipnja širi se na 43 zemlje, prema izvješću SZO koji naglašava u svom posljednjem objavi za medije da  ‘’epidemija majmunskih boginja i dalje pogađa prvenstveno muškarce koji imaju spolni odnos s muškarcima koji su nedavno prijavili spolni odnos s novim ili više partnera”.

What’s Next?

Mirella rasicAuthor posts

Avatar for mirella rasic

Mirella Rasic Paolini, Holistički terapeut